Pozovite: 061-11-822-64

    Canon štampači cene, popusti, akcije

    canon stampaciInformacije o Canon štampačima - Jedna od vodećih kompanija za proizvodnju računarske opreme takodje spada i kompanija CANON, počela je  davnih 1970-tih godina sa proizvodnjom kopir mašina. Dugi niz godina kompanija CANON pre nego što je počela proizvoditi štampače, razvila  je motore koji se koriste  IT industriji za proizvodnju laserskih štamapča.

    Tako da prvi motor za pokretanje mehanizma laserskog štampača ne samo da počinje da se ugradjuje u CANON štampače,  već se ugradjuje 1980.godine u HP prve laserske štampače. Tako da 1980-tih godina praktično CANON kompanija  postaje lider u razvoju  laserskih štampača. Kasnije tim inženjera CANON kompanije radi na razvoju štampača sa bojama i razvija ih od prvih kolor termalnih štampača do 1990-tih godina.  Paralelno razvijaju i CANON laserske  štampače i inkjet rame uz rame i omogućuju kupcima sve nižu cenu od konkurentnih kompanija. Danas se naši štampači mogu naći svuda pa čak i u nekim manjim hipermarketima ne bi li bili sve dostupniji krajnim korisnicima.  Takodje širi se mreža prodaje 

    CANON ketridža i tonera ne bi li bili sve dostupniji maloprodajama. Ukoliko se odlučite za kupovinu CANON bilo da ste poslovni  ili privatni korisnik nećete pogrešiti ukoliko kupite neki od naših laserskih štampača. Proizvode Canon-ovih poslovnih i privatnih rešenja i usluga su vam uvek na raspolaganju direktnom internet kupovinom Canon-ovih ovlašćenih poslovnih partnera.

    Top