Pozovite: 061-11-822-64

Robna marka

Cena:

Od: do

  Foto-štampači su napravljeni da rade jednu stvar: da štampaju fotografije. Kupiti najbolji foto štampač može da bude izazovno, ali mi smo našli obilje informacija da vam pomognemo u vašoj potrazi.

  Foto štampači obično imaju LCD ekrančić koji ili prikazuje slike koje treba odštampati, ili redni broj slike na kartici. Foto štampači tipično imaju veće rezolucije, koje su neophodne za štampanje fotografija. Foto štampači takođe koriste posebne kertridže sa više boja, obično sa cijan (plavo-zelenom) i purpunocrvenom bojom. Korišćenje ovih boja je ono što pomaže foto-štampačima da proizvedu kvalitetnu foto štampu.

  Mnogi foto-štampači koriste PikBridž (PictBridge) tehnologiju, pomoću kog se fotografije sa lakoćom direktno štampaju sa vašeg fotoaparata. Ovo omogućava kabl koji povezuje štampač i fotoaparat. Fotografije se onda mogu direktno odštampati sa fotoaparata. Čak postoje i neki fotoaparati koji koriste bežični internet za slanje slika u štampač. Očigledno, to omogućava bežične transfere slika u štampač.

  Mastilo u foto štampačima obično ima duži vek trajanja nego regularno mastilo koje koriste mlazni tj. inkdžet (InkJet) štampači. Mnogi proizvođači prave mastila koja mogu da traju i preko 100 godina. Ovo, u kombinaciji sa visokokvalitetnim foto papirom obezbediće vam dugotrajnu foto štampu.

  Veliki broj foto-štampača takođe mogu da štampaju do same ivice hartije. To znači da štampač može da štampa preko cele stranice, ne ostavljajući bele margine ili paspartu. Ovo isključuje potrebu da se margine kasnije seku makazama.

  Ako tražite neki foto štampač, svakako vam je bitno da štampate visokokvalitetne fotografije. Naravno, postoji mnogo foto štampača u ponudi, a vi morate biti sigurni da ćete izabrati onaj pravi.

  Top