Pozovite: 061-11-822-64

  Kako izabrati foto štampač?

  Foto štampači postoje u opsegu od malih kompaktnih štampača koji mogu štampati fotografije veličine 4 x 6 inča (10 x 15 centimetara), do onih većih koji mogu štampati veličine 8.5 x 11 inča (21, 5 x 28 centimetara) a i veće.

  foto stampaci

  Pre kupovine potrebno je da odlučite kolika će biti najveća fotografija koju ćete želeti da odštampate. To bi moglo da vam pomogne da suzite izbor. Vi svakako ne biste kupili foto-štampač koji štampa fotografije veličine 4 x 6 inča ako zapravo želite štampati veće fotografije. Takođe, važi i obrnuto: nemojte kupiti veliki štampač ako nameravate da štampate samo fotografije veličine 4 x 6 inča.

  Kriterijumi koji se koriste za procenu foto-štampača

  Rezolucija

  Verovatno najvažnija odlika foto-štampača. Budite sigurni da tražite štampač koji može izraditi visokokvalitetne fotografije. Generalno, što štampač ima veći dpi broj (broj tačaka po inču), tim će fotografija bolje izgledati.

  Brzina štampanja 

  Pošto je vreme novac, tražite štampač koji može štampati vaše fotografije u prihvatljivom vremenskom intervalu.

  Dimenzije

  Ako tražite foto-štampač koji možete lako nositi sa sobom na odmor da biste napravili  nezaboravne fotografije, onda bi neka kompaktna i lagana varijanta bila najbolji izbor za vas. Međutim, ako želite da štampate veliki broj kopija, ili mnogo veće kopije, onda bi neki drugi i ako je moguće veći model štampača bolje zadovoljio vaše potrebe.

  Pomoć i podrška

  Danas postoji veoma mnogo aspekata u procesu štampanja fotografija, tako da bi za svaki foto-štampač trebalo da postoji dobar sistem podrške. Za najbolje foto-štampače postoji servisna podrška kompanija koje nude mnogo načina da im se obratite i dobijete odgovor.

  Pogledajte našu ponudu foto štampača

  Top