Pozovite: 061-11-822-64

  Politika privatnosti

  Prilikom Internet kupovine - naručivanje proizvoda preko sajta potrebno je da navedete sledeće podatke: Ime i prezime, adresu, E-mail i telefon. Glavni razlog za ove podatke je da bi smo Vam najpre potvrdili narudžbenici a zatim istu dostavili na željenu adresu.

  U ime firme Web Media obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

  Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
  Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

  Top