Pozovite: 061-11-822-64

  Prvi tekstilni štampač za direktno štampanje na tkaninama

  Kompanija Epson proširila je svoju liniju štampača Epson SureColor Series F predstavljajući prvi tekstil printer za direktno štampanje na tkaninama pod nazivom Epson SureColor SC-F2000.

  Epson ploter stampac na majici

  Ova vrsta štampača omogućava direktan printing na majice svih veličina, kape, torbe i ostale odevne predmete. Prema uputstvima proizvođača, glavni deo iliti glava za štampanje uređaja Epson Micro Piezo TFP karakterišu visoke performance, a samim tim i kvalitet štampe. U praksi, to znači, da je za štampu na belim majcama potrebno svega 27 inuta dok je za crne neophodno dva minuta. Ova najnovija vrsta Epsonovih printera koristi posebno mastilo za štampanje tekstila, koje neoštećuje ljudsku kožu i bezbedno je za prirodnu okolinu, a ima sertifikat Oeko-Tex ® Standard 100 koji to potvrđuje. Ketridži sa ovom bojom su u dve veličine, od 250 i 600ml i omogućavaju dvobojnu konfiguraciju u zavisnosti od boje materjala na koji će mastilo biti naneto bilo da je reč o belim podlogama ili crnim sa dodatnom belom bojom.


  Osnovni softver ovog uređaja dolazi u kompletu sa posebnim programom za iradu otiska, koji skraćuje sam proces proizvodnje i omogućava dizajneru da se posveti kasnijim detaljnim podešavanjima štampača. Osim toga, poseduje i opciju izračunavanja troškova štampanja svakog predmeta u zavisnosti od toga koliko je boje potrebno.

  Pogledajte kako štampač radi:

   

   

  Top