Pozovite: 061-11-822-64

  Samsung štampači do 2017god postaju lideri

  Kompanija Samsung će u septembru na  sajmu IFA 2013 u Berlinu predstaviti nekoliko modernih rešenja štampanja sa mobilnog telefona. Iz kompanije najavljuju ambiciozan cilja da do 2017. godine postanu vodeći proizvođač laserskih štampača kao i multifunkciskih štampača.

  samsung stampaci

  Samsung “Wave” štampači

  Štampač je namenjen za štampanje sa smart telefona. Dizajn štampača je minimalističan, organski. Zasigurno znamo da će štampa sa telefona biti jednostavna ali vrstu papira i ketridža koju bi trebalo da koristi još ne znamo.

  Samsung Wave

  Samsung „Indie“ štampači

  „Indie“ koncep je dizajniram u retro stilu i zasnovan je na sistemu audio sistem i štampa. Ovo rešenje po mnogim mišljenima je čudan spoj jer retko ko sluša muziku dok štampa ali za svo to vreme možete puniti vaš pametni telefon. Kao i „Wave“ ne znamo koju tip tehnologije štampanje će se koristi ali možemo da predpostavimo na osnovu veličite da je to foto štampač.

   Samsung Indie

  Samsung „One & One“ štampači

  Treći koncept najvaljen iz kompanije Samsung je monohromatski laserski štampač koji podseća na gramofon. Štampa se vrši pomoću dve boje i korisnik iz dodatnih boja će moći da izabere koja je to boja u pitanju a u ponudi su mu: cijan plavozelene, magente ili žute. Dakle to nije baš crno beli štampač ali nije ni u boji.

  Samsung One & One

  Top